Original UMF manuka med možete naručiti radnim danima od 09:00-17:00 sati na tel: +387 63 568 488
 
 

Sa Manuka medom u borbu protiv viroze i gripe

 
Manuka med

Manuka drvo

Manuka je jedinstveno zimzeleno drvo sa tamnim gustim grančicama i malim šiljastim listovima koje raste nekultivirano na širim područjima Novog Zelanda. Cvate ljeti, a njegovi crveno-ružičasti cvjetovi, uz intenzivan miris, sadržavaju mnoge blagotovorne kemijske spojeve. Manuka biljka ima mnogo primjena, koristi se njezino drvo, piljevina, lišće, ulje te cvjetovi u razne svrhe.
Manuka med
Manuka med

Upotreba

Manuka med smatra se najzdravijim medom na svijetu, to je vrsta meda s najjačim protuupalnim djelovanjem. Pokazao je iznenadjujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima a upotrebljava se, između ostalog, i kod kožnih čireva, opeklina trećeg stupnja te za tegobe dišnih puteva. Manuka med ima snažan karakterističan okus, karakteriziran kao bogat i aromatičan te blago gorak.
Manuka med
Manuka med

Ljekovitost

UMF Manuka med mnogi smatraju superhranom! Koristi se za poboljšanje općeg zdravlja i energije organizma. Koristi se i kao dio apiterapije. Bitna činjenica je da nije svaki manuka med med identičan niti laboratorijski istražen. Samo onaj manuka med koji ima oznaku UMF jamči originalnost, kvalitetu i što je najvažnije, prisustvo ne-peroksidne aktivnosti
Manuka med
Manuka med

Što je UMF?

UMF je kratica za Unique Manuka Factor. UMF je zaštićeni znak kvalitete UMF Honey Association i mogu ga koristiti samo oni proizvođači manuka meda koji zadovoljavaju najstrože kriterije kvalitete, te se njihov med podvrgava znanstvenim istraživanjima i mjerenjima. Samo UMF oznaka Manuka meda jamči njegovu originalnost i provedeno laboratorijsko istraživanje.
Manuka med

Kad su viroze i gripe u pitanju, najosjetljivija grupa su djeca, osobito mala djeca.

Nedovoljno razvijen ili oslabljen imunitet te mnoštvo djece u grupama, najveći su razlog  brzom i lakom širenju virusa.

Umjesto analgetika i ljekova koji se inače koriste protiv gripe i viroze, pokušajte prirodni lijek Manuka med.

UMF Manuka med je nevjerojatan podizač imuniteta, jača organizam i donosi zdravlje cijeloj obitelji! Manuka med je porijeklom sa Novog Zelanda i poznat je po svojem antibakterijskom djelovanju.

Uzimajte po jadnu čajnu žličicu dnevno za prevenciju gripa i viroza, a 2-3 ako je gripa ili viroza u tijeku.

Sa Manuka medom u borbu protiv viroze i gripe