Original UMF manuka med možete naručiti radnim danima od 09:00-17:00 sati na tel: +387 63 568 488

Manuka Med Blog

Sve što trebate znati o Manuka Medu Postoje razne vrste Manuka meda kao i mnogobrojni načini primjene. U našem blogu saznat ćete kako koristiti Manuka med i za što vam sve može pomoći... Također, ako imate pitanja, možete nam pisati putem e-maila ili Facebooka te ćemo vam mi rado odgovoriti!
 

Sa Manuka medom u borbu protiv viroze i gripe

Kad su viroze i gripe u pitanju, najosjetljivija grupa su djeca, osobito mala djeca.

Nedovoljno razvijen ili oslabljen imunitet te mnoštvo djece u grupama, najveći su razlog  brzom i lakom širenju virusa.

Umjesto analgetika i ljekova koji se inače koriste protiv gripe i viroze, pokušajte prirodni lijek Manuka med.

UMF Manuka med je nevjerojatan podizač imuniteta, jača organizam i donosi zdravlje cijeloj obitelji! Manuka med je porijeklom sa Novog Zelanda i poznat je po svojem antibakterijskom djelovanju.

Uzimajte po jadnu čajnu žličicu dnevno za prevenciju gripa i viroza, a 2-3 ako je gripa ili viroza u tijeku.

 

Imate probleme s aknama? Probajte UMF Manuka med!

Imate probleme s aknama? Probali ste sve moguće kreme i preparate ali sa slabim rezultatima?

Probajte UMF Manuka med!

On hrani, štiti i vlaži kožu izmučenu upalnim procesima, čisti pore i tako spriječava ponovno izbijanje novih akni. Zbog svog antiinflamatornog djelovanja smiruje postojeće akne i prištiće a odličan je i kod uklanjanja ožiljaka i crvenih mrljica koje ostaju na koži nakon što se akne povuku.

Manuka med spriječava stvaranje ožiljaka nakon akni i pomaže kod zacjeljivanja akne te stimulira ponovnu regeneraciju kože nakon akni.

Nanesite na problematično područje i ostavite dok se ne upije. Možete ostaviti i preko noći jer vam Manuka med nikako ne može naškoditi.

Rezultati neće izostati!

 

Osim oralno, UMF Manuka med možete koristiti i na koži

Pomaže kod opekotina, posjekotina, psorijaze, dermatitisa, ožiljaka, dekubitusa, raznih vrsta rana i ostalih zdravstvenih problema koji se pojavljuju na koži.

Postupak je sljedeći: tanki sloj Manuka meda nanese se na kožu i previje sterilnom gazom. Postupak se ponavlja svakih 24 sata.

Osim što ima velika antibakterijska i protuupalna svojstva, UMF Manuka med odlikuje se i iznimno brzim prodiranjem duboko u slojeve kože. Manuka med ima izrazita antifungalna antibakterijska svojstva.